Coaching

in dordrecht

Waarom?

Coaching is een krachtige manier om blijvende gedragsverandering tot stand te brengen door inzicht te krijgen in je eigen patronen. Een coach kan je helpen richting te bepalen en focus te houden om dichter bij jouw doel te komen.

Een coach helpt je duidelijkheid te geven, je ontvangt objectieve feedback. Inzicht in jouw huidige gedrag zorgt ervoor dat jij stappen gaat zetten.

Jouw persoonlijke ontwikkeling en groei staat centraal!

Wat levert het op?

De coaching doen we binnen, maar kan zeker ook in de buitenlucht en dan het liefst in de natuur, tijdens een wandeling of zittend op een bankje aan het water. De voordelen van buiten wandelen en in de natuur zijn de ruimte en frisse lucht. Beweging doet je goed, stress zakt weg en maakt plaats voor rust. Je wordt uitgenodigd jezelf te zijn.  Je aandacht gaat uit je hoofd, naar je hart, intuïtie en gevoel. Je creativiteit gaat omhoog en je komt als vanzelf op nieuwe ideeën. Als je een vraag hebt, krijg je vaak antwoord.

Die antwoorden zijn soms verrassend, duidelijk en raak.

Voor wie?

Sta je op een punt om een belangrijk besluit te nemen, privé of in je werk? Ben je hier onzeker over en zoek je een klankbord over hetgeen waar jij mee worstelt? Mis je zelfvertrouwen, wil je ander gedrag laten zien of zie je het soms even niet meer ziet zitten? Een coach kan objectief, zonder te oordelen, naar jouw vraagstuk kijken en net even dat inzicht geven wat je zoekt om de volgende stap te zetten in jouw proces.

Het doel is persoonlijke groei. Krijg inzicht in jouw belemmeringen, die tussen jou en jouw doel staan. We werken samen aan een actieplan en je gaat ook daadwerkelijk de stappen zetten die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Gaat het om meer zelfvertrouwen, het overwinnen van onzekerheid of hoe om te leren gaan met werkdruk en stress? Er zijn voldoende redenen te bedenken waarbij een coach jou kan ondersteunen.

Gun jij jezelf een coach?

Mogelijkheden en kosten

Begin 2022 heb ik de opleiding tot professioneel coach afgerond aan de School voor Coaching. Deze opleiding geeft recht op aansluiting bij het LVSC en StiR, de plek voor geregistreerde coaches. Tevens ben ik actief als (team)coach bij mijn huidige werkgever.

Wil je door mij in jouw vraag gecoacht worden, neem dan contact met mij op. Een coachtraject bestaat uit een aantal sessies. In de tussenliggende perioden zet je stappen in jouw proces. We kijken samen naar jouw vraagstuk en vullen die naar behoefte in.

Ik kan deze coachsessies aanbieden tegen een tarief van Euro 85,00 per uur.  We maken vooraf kennis tijdens een geheel vrijblijvende intake en besluiten vervolgens hoe het coachtraject eruit kan zien.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier!

Scroll naar boven