hardlooptraining

in dordrecht

Waarom hardlopen?

Waarom hardlopen als je ook kan gaan wandelen of fietsen? Deze laatste twee zijn zeker ook effectief, hardlopen biedt echter net wat meer voordelen.

Hardlopen geeft je stofwisseling een boost. Hierdoor verbrand je lijf sneller calorieën, wat kan resulteren in gewichtsverlies. Ook levert hardlopen allerlei positiviteit op voor zowel je lichaam als je geest. Een gezonder hart, een betere ademhaling, minder kans op diabetes, sterkere gewrichten en zal het verouderingsproces vertragen. Hardlopen doe je ook voor je ontspanning en kan je overal doen, waar je ook bent, hoe laat het ook is. 

Wel een waarschuwing vooraf, hardlopen kan verslavend zijn!

Aanpak

Personal training voor hardlopen biedt veel voordelen. Ten eerste krijg je gepersonaliseerde aandacht en begeleiding van een deskundige trainer die je helpt om je training op maat te maken en je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Bovendien kan ik je helpen bij het verbeteren van je looptechniek, waardoor blessures kunnen worden voorkomen. Ik zal ook het tempo van je training op maat maken en uitdagingen en variatie in je trainingen integreren om het leuk en uitdagend te houden.

Mijn aanpak begint met een intakegesprek om je doelen en behoeften te begrijpen en je fysieke capaciteiten en gezondheid te evalueren. Op basis van deze informatie stellen we een gepersonaliseerd trainingsplan op dat past bij je doelen en capaciteiten.

Voor wie is hardlooptraining?

Mijn personal training is geschikt voor iedereen, van beginnende tot gevorderde hardlopers. Ik help je om je training en prestaties te verbeteren, of je nu traint voor je eerste 5 km of je voorbereidt op een marathon. Ik richt me op het opbouwen van duurzaamheid, snelheid, kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen om ervoor te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt.

Hardlopen is ook een goed middel voor als het mentaal even tegenzit. Door hardlopen therapeutisch in te zetten zal je ervaren dat er weer meer ruimte ontstaat en je beter in je vel komt te zitten. Mogelijk is runningtherapie dan iets voor jou. 

Neem bij vragen of interesse contact op via het contactformulier!

Mogelijkheden en kosten

Als je op zoek bent naar een ervaren personal trainer voor hardlopen in Dordrecht, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met mij op om te beginnen met het verbeteren van je hardloopvaardigheden.

Personal training is mogelijk tegen een tarief van € 75,00 per training, welke max. 1,5 uur in beslag neemt. Deze trainingen worden geheel op maat ingericht en zullen plaatsvinden in Dordrecht en omgeving. Indien je een pakket met minimaal 5 begeleide trainingen afneemt, ontvang je een korting van 10%. 

Kom je samen met één of meerdere bekenden, dan zijn er ook mogelijkheden tot korting.

Scroll naar boven