Mogelijkheden

Jouw doel, jouw snelheid, onze aanpak

Samen kijken we wat de beste aanpak is voor jouw doel!

Wil je gaan beginnen met hardlopen? In een kleine groep of met een personal trainer. Weet je niet hoe te beginnen of heb je gewoon een stok achter de deur nodig? Dan is dit de perfecte optie. Na 8 weken ben je in staat om zo’n 20-25 min, aan een stuk hard te lopen. Je loopt in een groep van maximaal 10 personen of je kiest voor een individueel traject.

Je mentale conditie verbeteren door hard te lopen. Dat is het hoofddoel van runningtherapie. Stress, somberheid en andere mentale klachten maken weer plaats voor een goed gevoel. Na afloop ben je in staat om hardlopen alleen of in groepsverband voort te zetten. Het traject vindt individueel plaats of in een groepje van maximaal 3 personen.

Wandelen, rustig hardlopen of even stilstaan, met als doel persoonlijke groei. Krijg inzicht in de belemmeringen, die tussen jou en jouw doel staan. We werken samen aan een actieplan en gaan ook daadwerkelijk de stappen zetten die nodig zijn om jouw doel te bereiken. Blijvende gedragsverandering is het resultaat. Coaching is altijd een individueel traject.